Lilalicsi konyhájából receptek
Végre itt van a kellemes meleg tavasz és komolyan elkezdhetjük fontolgatni, hogy a kertben milyen növényeket fogunk termeszteni. Ha a csodaszép virágok mellett van egy kis hely a zöldségeknek, akkor érdemes azokat választanunk, amiket a későbbiekben felhasználhatunk alapanyagként a konyhában. Először ismerkedjünk meg néhány recepttel Lilalicsi konyhájából, majd ezt követően tervezzük meg az ültetési sorrendet. Egyszerűen fantasztikus, amikor nekilátunk a varázslatos ételek között keresgélni és elképzeljük, hogy milyen módon fogjuk megvalósítani azokat. Természetesen nem kell feltétlenül hónapokat várnunk, hogy valamelyik ínyencség testet öltsön Lilalicsi konyhájából, mert a boltokban megtaláljuk a szükséges hozzávalókat. A saját termésnek azonban megvan az az előnye, hogy benne van a szeretetünk és gondoskodásunk minden téren. Na de lássunk egy kivételes példát Lilalicsi konyhájából, ami legyen mondjuk a kelkáposzta főzelék.
A sokféle tápanyagban gazdag étel igazán csodálatos íz harmóniával is rendelkezik, ha nem bánunk fukar módon a fűszerekkel, amiket előző évben, már mi magunk nevelhettünk, majd készítettünk elő. A pontos leírás, ami Lilalicsi konyhájából származik, némiképpen módosítható, ha nagyobb adagot szeretnénk készíteni, de a lényegi összetevőktől ne tekintsünk el. A kelkáposzta mellett, még burgonya, vöröshagyma, fokhagyma, paprika legyen bekészítve. Ami a fűszereket illeti só, bors, kömény és majoránna jó, ha van a kezünk alatt. Egy kis ügyességgel gyorsan tálalható az étel, ami eredetileg Lilalicsi konyhájából származik, de a mi szakértelmünknek hála ölt testet